perjantai 26. heinäkuuta 2013

Liima, sakset, paperi.


Löysin eilen siivotessani kirjahyllyn perältä vanhan leikekirjani. Voi sitä riemua, kun selailin sivuja ja silmien eteen ilmestyi toinen toistaan muistorikkaampia juttuja. Leikekirja, tai scrapbook, niin kuin luokkatoveri ystävällisesti valisti, on ilmeisesti palvellut hyvin tarkoitustaan ja kerännyt sisäänsä jos jonkinlaista lehdistä leikeltyä sälää. Varsinainen crapbook, haha. Oon kai aloittanut sen tekemisen joskus yläaste- ja lukioaikoinani, siihen viittaisi ainakin se fakta, että yksi aukeama on pyhitetty skottinäyttelijä Billy Boydille.... Ah niitä aikoja. Muistaakseni myöhemmässä vaiheessa elokuvahistorian aamuluennoilla oli mukavasti aikaa leikellä Metro-lehdestä epäolennaisuuksia. 

En tiedä, millä perusteella oon näitä kokonaisuuksia aikoinani laatinut, mutta kieltämättä nää jaksaa naurattaa edelleen. "Dear Walter, en uskalla pissata julkisesti. Voiko minusta silti tulla pornotähti?"


Vähän kutkuttaisi aloittaa skräppääminen uudestaan, nyt kun katselin vanhoja tuotoksiani. Harrastushan on sinänsä helppo ja armollinen, ettei välineiden tarvitse olla kovinkaan kummoisia ja hommaa voi tehdä just silloin kun huvittaa ja ehtii. Ja leikkely on täydellinen rentoutumiskeino; kunhan bongailee kiinnostavia pintoja, värejä, kuvia ja sanoja ja sommittelee niin kuin silmä tykkää. 

1 kommentti:

thulannguyen kirjoitti...

Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

An Thái Sơn chia sẻ trẻ sơ sinh nằm nôi điện có tốt không hay võng điện có tốt không và giải đáp cục điện đưa võng giá bao nhiêu cũng như mua máy đưa võng ở tphcm địa chỉ ở đâu uy tín.