keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Everything gets so difficult if you want to own things.


Eilisen sadepäivän jälkeen oli ihanaa voida pukeutua vähän huolettomammin ja lähteä talsimaan pitkin kaupunkia. Kuten oon ehkä maininnut, nää työttömän tarkoituksettomat "lomapäivät" menee turhan helposti peiton alla loikoiluksi, jos ei ota itseään niskasta kiinni ja keksi tekemistä. Tänään suuntasin keskustan alennusmyynteihin, pienellä budjetilla ja ennakkoluulottomalla asenteella.

Pistäydyin Stockalla haistelemassa hajuvesiä, elin siinä toivossa että uusi suosikkini Very Irréstible Givenchy Electric Rose (just se, jonka keulakuvana on Liv Tyler) olisi ollut huimassa alennuksessa, mutta eipä ollut. Tyydyin suihkimaan tuoksua ranteet täyteen ennen kuin lähdin tsekkaamaan vaatevalikoimaa. Kätevää, mutta kai mun täytyy jossain vaiheessa sijoittaa ihan omaankin pullolliseen, on se sen verran kiva tuoksu. 


Stocka ei kyllä tarjonnut mitään halpoja löytöjä. Jos alennettujen tuotteiden hinnat alkaa nelisatasella, niin ei se ole sellainen alennusmyynti jossa minä kuluttaisin rahojani. Tykkään sellaisista aleista, joissa saa kymmenellä eurolla kymmenen eri ostosta. Ehkä juuri siksi en ollutkaan kovin innokkaana penkomassa rekkejä, siirryin suosiolla hedelmällisemmille metsästysmaille. Ja onneksi kivoja juttuja löytyikin muualta. H&M:n taskupaita maksoi vain 3e, ja Monkista mukaan tarttui pikkuista huuliharppua muistuttava kaulakoru. Nuuskamuikkus-assosiaatiot lähti heti käyntiin, rakastan tuota korua jo nyt ihan liikaa.


Ja joo, niin kuin yleensäkin alennusmyynneissä, päädyin ostamaan normaalihintaisia tuotteita. Ja niin kuin yleensä, ostin villaneuleen. Villaneuleita ei voi koskaan olla liian montaa, ei vaikka vaatekaappi pullistelisi jo ennestään mustia samanlaisia villaneuleita. Tuo oli kuitenkin rakkautta ensisilmäyksellä, täydellinen kesäneule viileitä iltoja varten. Joten sanoisinko että hyvin selvitty, hyvin ostettu!

Ei kommentteja: