maanantai 2. heinäkuuta 2012

Hymykuoppia ja keikkakrapula.

Turhautuneisuus iskee silloin tällöin, päivät ne vaan tulee ja menee läpi korvien sunnuntait. Ehkä vaadin tältä kesältä liikaa. Oon istuskellut iltaisin lähibaarissa katsomassa intensiivisesti jalkapalloa (vaikken mitään siitä tajuakaan), kannustaen aina sitä joukkuetta joka on ollut häviöllä ja kiljuen jokaiselle maalipaikalle. Eilen päätin torjua turhautuneisuutta tarttumalla väriliituihin ja akryyliväreihin. Levitin olohuoneen lattialle vahakankaan, maalasin kirkkaankeltaisella, ja piristyin valtavasti.


Tänään tarkkailin taas koko aamupäivän postiluukkuani, sillä Laurea AMK:n opiskelijavalinnoista ilmoitettiin vihdoinkin. Kesäkuu meni aika vähällä stressillä, kun varsinaisten kokeiden jälkeen ei ole voinut tehdä muuta kuin vain odottaa tuloksia, mutta viimeiset pari päivää oon kieltämättä ollut aika hervoton. Postinjakaja oli jälleen käsittämättömän hidas, mutta lopulta eteiseen kolahti paksu kirjekuori. Ja voi jee mitä siellä sisällä olikaan!


Tää tarkoittaa siis sitä, että oon syyskuusta alkaen varmuudella opiskelija! Näiden parin välivuoden jälkeen sanat "sinut on hyväksytty" on aika herkkua korville. Oon tässä lueskellut kirjettä läpi yhä uudelleen ja uudelleen ihan silkasta hyväksynnän ilosta. Nyt sitten odotellaan vielä viikon verran yliopiston kirjettä, toivoisin tietysti pääseväni tuonne ykkösvaihtoehtooni lastentarhanopettajaksi. Mieli on vähän keveämpi, kun tiedän että varavaihtoehto on joka tapauksessa olemassa. Jihuu!

Muutakin mukavaa on tapahtunut. Kävin perjantaina Hietsussa järjestetyssä Garden Partyssa, ja oon elellyt koko viikonlopun keikan jälkeisessä onnellisuuskuplassa. The Shins oli jees, Charlotte Gainsbourg perui harmillisesti ja noh, Regina Spektor oli totaalisen erinomainen. Olin tuolla tekemässä keikkajuttua ja pääsin siinä samalla kuvaamaan artistit, voitte vaan kuvitella miten tärisin innosta kun räpsin menemään siinä viiden metrin päässä ihanasta Reginasta, ah ja voih. Laittelen kuvamateriaalia tännekin siinä vaiheessa kun saan siihen luvan, sillä aikaa tyydyn kuuntelemaan repeatilla Samsonia ja muita ihanuuksia.

2 kommenttia:

Anna-Maria K kirjoitti...

Onnea!!! :)

Laura kirjoitti...

Ansku: Kiitos paljon, odottelen tässä jo hurjalla innolla että pääsen koulun penkille parin viikon kuluttua!