tiistai 10. heinäkuuta 2012

29/06/12 The Shins, Regina Spektor @ Garden Party

Yliopistolta tuli tänä aamuna typerä ja pienikokoinen kirjekuori. Oon riehunut ja raivonnut tässä nyt jonkin aikaa, ja tullut siihen tulokseen ettei mikään oo varmaa ennen kuin se on oikeasti varmaa. Nieleskelen tässä vähitellen pettymystäni ja yritän ymmärtää, miksi eräs täydellisen tuntuisesti mennyt haastattelu ei sitten näköjään mennytkään yhtään hyvin. Mutta sitten söin spaghettia ja ajattelin, että onneksi on varavaihtoehto. Näillä näkymin aloitan siis opiskeluni ensi syksynä Tikkurilan Laureassa; violetit haalarit, täältä tullaan.

Ennen kuin suuntaan katseen liikaa tulevaan, tää taitaa olla sopiva hetki matkustaa ajassa kaksi viikkoa taaksepäin ja palata Garden Partyn tunnelmiin. Viimeistään Regina Spektorin astuessa flyygelin ääreen ilta muuttui sen verran maagiseksi, etten oikein osannut muuta kuin keinua lumoutuneena konserttiteltan pimeydessä. Suupielet kohoaa vieläkin, kun ajattelen sitä onnellisuuden määrää. Oli huikeaa, hii!

The Shins:







Regina Spektor:










4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin sadepäivän ratoksi blogeja lukiessani sun blogiin. Aivan ihana blogi sulla!

Ikävää, ettet saanut paksua kirjekuorta. Tsemppiä! :)

Laura kirjoitti...

Salla: Kiva että eksyit, ja tervetuloa lukemaan jatkossakin! :)

Kiitos tsempistä! Ohuet ja pienikokoiset pääsykoekirjekuoret on kyllä ehkä maailman kamalin asia (ellei niiden odottamista lasketa mukaan), olisin niin kovasti toivonut pääseväni opiskelemaan lastentarhanopettajaksi! Mutta onneksi aukesi paikka Laureassa, samaa juttua sielläkin mutta amk-tasolla :)

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi oot kuitenkin päässyt paikkaan, joka kiinnostaa. :)

Ohuet kirjekuoret tosiaan on kamalia, tosin ehkä vielä kamalampi asia on se, kun vaan valitut saa kirjeen ja muilla lukee Yliopistohaku.fi:ssä "hylätty" (kokemusta on, kun oon oikikseen hakenut).

Musta on kuitenkin kiva saada tietoon pisteet ilman soittelua/yliopistolle raahautumista niin saisi kaikessa rauhassa sulatella tilannetta. :D Mua aina kammoksuttaa tilanne, että jos soitan ja kysyn tuloksia ja siellä sanotaankin jotain tyyliin "joo, sait 2 pistettä", kun itse on kuvitellut että sisäänpääsy jäisi ehkä sen 2 pisteen päähän. :S :D

Laura kirjoitti...

Salla: Opiskelupaikka tosiaan maistuu mainiolta parin välivuoden jälkeen! Ensi keväänä onkin sitten vähän kevyempi fiilis hakea niihin omiin ykkösvaihtoehtoihin, teak ja tuo lastentarhanopettajuus houkuttelee edelleen!

Totta tuo pisteasia, olisi kamalaa saada tieto hyväksynnästä/hylkäyksestä puhelimessa, uuh!