tiistai 11. syyskuuta 2012

Viikonloppu, uuden alku.

Tunsin itseni perjantaina vähän väsähtäneeksi, joten suunnistin viettämään pidennettyä viikonloppua Mikkeliin äidin ruokapatojen ääreen. Meidän porukat on tosiaan juuri vähän aikaa sitten muuttaneet, ja nyt oli ensimmäinen kerta kun pistäydyin uudessa kotikodissa. Ihme kyllä en osannut kauheasti edes ikävöidä vanhaa asuntoa, kaikkialla näytti ja tuntui heti niin tutulta ja turvalliselta.


Nukuin sohvalla mutta nukuin hyvin, ihastuin huonekaluliikkeessä yllättäen törkeän kalliiseen peurakuvioiseen sohvatyynyyn, ja lainasin kirjastosta ison kasan sosiaalityöhön liittyviä kirjoja. Viihdytin myös leukaleikkauksesta toipuvaa pikkuveljeä pelaamalla Yatsya ja Hullunkurisia perheitä (joista puuttui Musta-Pekka) ja kadehdin, kun toinen sai syödä ainoastaan maailman herkullisimpia sosekeittoja. Niin ja tehtiin me jotain hullua ja spontaaniakin, nimittäin ostettiin liput ensi maaliskuuta varten, silloin Cirque du Soleil tulee Suomeen.

Eilen matkustin takaisin Helsinkiin junalla ja yritin samalla saada kirjoitettua koulutehtäviä, mutta samaan vaunuun osui sattumalta joku 3-vuotias merihirviö joka taisteli koko matkan Kouvolaan asti muovisia leijonia vastaan. Tuijottelin paljon ulos ikkunasta ja annoin äänien mennä ohi korvien, ulkona hämärtyi ja käperryin tiukemmin villatakin sisään.

Ei kommentteja: