lauantai 23. maaliskuuta 2013

Now I'm ready!

Heippatihei taas! Viimeisin viikko on hurahtanut ohi ihan käsittämätöntä vauhtia, kaikenlaista jännää ja kivaa ja uuttakin on ennättänyt tapahtua. Jospa listaan lyhyesti:


- Palautin ohjauksen ennakkotehtävät Teakiin kokonaista vuorokautta ennen deadlinea! Kuvassa näkyy kullanarvoinen kirjekuori, puristin sitä lapasissani koko bussimatkan ihan niin kuin joku olisi saattanut siepata sen multa. Kivi vierähti sydämeltä ja taakka harteilta välittömästi palautuksen jälkeen, nyt asia ei oo enää mun käsissä. Sain myös ahkeroitua kaikki koulutehtävät ajallaan valmiiksi, näitä kolmea päällekkäistä opintojaksoa ei kuvaa mikään muu sana paremmin kuin "horror".

- Kävin viime viikonloppuna katsomassa elämäni ensimmäisen kerran sirkusta! Eikä ihan mitä tahansa sirkusta, vaan kanadalaisen Cirque du Soleilin Alegríaa. Oli niin huippua! Akrobatiaan ja klovneriaan oli yhdistetty musiikkia ja teatteria niin saumattomasti, että taisin istua suu ihmetyksestä auki koko kaksi tuntia kestäneen show'n ajan. Vakuutin myös äidille, että jos feilaan sosiaalialalla niin mun seuraava suunnitelma on karata sirkuksen mukana ja ryhtyä sirkuspelleksi.

- Niin ja oon aloittanut työt Amnestyn feissarina! Nautin jokaisesta työpäivästä suunnattomasti, en uskonut että ovelta ovelle kiertäminen voisi oikeasti olla jopa mukavaa. Ihmiset eivät ole olleet hirviöitä ja mun puhelahjoille on kerrankin käyttöä. Sitä paitsi tiedän olevani sataprosenttisesti tärkeällä asialla liikkeellä, on ihanaa tehdä työtä jolla on oikeasti merkitystä.

- Eilen kävin kuvaamassa Ewert and The Two Dragonsin keikkaa The Circuksessa. Oon ihan rakastunut Ewert Sundjaan, ja keikka itsessäänkin oli kerrassaan loistava. Näin "lohikäärmeet" viimeksi viime kesänä Espan lavalla, ja tää eilinen ilta oli vielä niin paljon hienompi. Mun lempparihetkiä olivat ehdottomasti "Sailor Man" ja "Panda", ja pakko myöntää että myös "(In The End) There's Only Love" sykähdyttää aina. Ostin bändipaidankin, vaikka yleensä pyrin moisia hankintoja välttämään. Kuvamateriaalia ilmestyy tänne hieman myöhemmin, mutta voin sanoa että lääh miten kuolattavia miehiä kameraan onkaan tallentunut! 

Ei kommentteja: