torstai 30. elokuuta 2012

Ensiaskeleita.


Pitkä odotus päättyi vihdoin, olen siis ollut maanantaista alkaen ekaluokkalainen. Ensimmäinen viikko Laureassa on mennyt kuin siivillä, en edes oikein tajua että nyt on jo torstai. Koulussa on hurjan kivaa; ihmiset ovat poikkeuksetta mukavia, tulevat kurssivalinnat ja projektit kutkuttelevat jo kovasti, ja edullinen kouluruoka on ihana asia. Tänäänkin oli persikoita ja täytettyjä paprikoita, nam. Vaikka varsinaista opetusta ei vielä olekaan ollut niin informaation määrä on ollut hurja, uskottelen itselleni että omaksun uudet asiat kyllä vähitellen. Kaikkea ei tarvitse osata heti.

Minulla on uusi muistitikku, uusi vaaleanpunainen kuminauhakansio, uusi kirjastokortti ja matkustan joka aamu junalla Tikkurilaan. Motivaatiotaso on korkealla, on ihanaa olla taas koululainen. Selätin jo luultavasti ruotsin lähtötasotestin ja nyt yritän kuumeisesti opetella luokkatovereiden nimiä ja naamoja, se on jostain syystä kummallisen vaikeaa. Tänään me vietettiin tutoreiden johdolla puuhapäivää Påkaksen kotiseututalolla, ohjelmaan sisältyi kaikkea hauskaa tietokilpailusta ja keppijuoksusta vesi-ilmapallojen heittelyyn ja hernepussiviestiin. Haaveilen jo kovasti violeteista haalareista, taidan käydä hommaamassa sellaiset itselleni heti ensi viikolla!


2 kommenttia:

J-B-B kirjoitti...

Onnea valitsemallasi tiellä. ihanaa että joku on noin innustunut haalareista <3 itse tarvitsin vuoden verran ennen kuin uskalsin hankkia ja heittäytyä merkkien ompelun maailmaan good luck with that :)

Laura kirjoitti...

J-B-B: Kiitos, toivottavasti tie vie oikeaan suuntaan! Oon tässä nyt parin vuoden ajan katsellut kateellisena haalarikansan menoa, joten nyt kun vihdoin oon koululainen niin totta kai omat haalarit pitää saada :D