maanantai 15. huhtikuuta 2013

Oodi paahtoleivälle.


Olen tässä muutaman viime päivän aikana tuhonnut pari paketillista moniviljapaahtoleipää, sillä mikään (tai ainakaan melkein mikään) ei oo parempaa kuin rapeaksi paahdettu, reilusti täytetty lämppäri! Paras iltapalaversio sisältää juuston, kalkkunaleikkeleen ja salaatinlehtien lisäksi sienistä, sipulista ja paprikasta tehtyä höystöä. Lautanen oli täynnä kevään värejä ja syksyn satoa. Mmmm mmmm mmmm, ruoka on hyvää ja syöminen kivaa.

2 kommenttia:

Stu kirjoitti...

ah paahtoleipä! joka on oikeastaan vaan hyvää kun siihen 'panostaa'. pelkkä levite tai juusto ei sytytä mua mutta mun lemppari paahtoleipäpäällinen (what a word) on tehdä avokado-mössöä johon lisään sipulia ja sitruunamehua ja joskus valkosipulia (eli melkein guacamolea muttei kuitenkaan koska vihaan tomaattia ja teen tosta superpaksua tahnaa) ja sitten levitän sitä rapealle paahtikselle ja sen päälle kasaan tonnikalaa ja se on ehkä parasta mitä on olemassa. sun leipä näyttää kyllä kans aika houkuttelevalta!

Laura kirjoitti...

Lämmin paahtoleipä on niiiiin herkkua, mut sekin himo vaihtelee ihan kausittain. Oikeesti oon siis ihan ruisleipäihminen, tää oli vaan tämmönen hairahdus. Toi siun versio kuulostaa kokeilemisen arvoiselta! Sit yks hyvä on kans sellanen kunnon tomaattikastikepaahtis, ah ja nam ♥