perjantai 15. helmikuuta 2013

Uusi aluevaltaus.

Hiiop! Tein sen vihdoinkin, nimittäin rinnakkaisblogin keikkakuvailujani varten. Tuntui siltä, että haluan koota musiikkiin liittyvät jutut omaksi kokonaisuudekseen, joten aionkin tuon toisen blogin puolella keskittyä pelkästään keikkakertomuksiin ja -kuvituksiin. Voi olla, että samoja kuvia päätyy osittain tämänkin blogin puolelle, kun tää nyt ainakin tällä hetkellä pitää sisällään vähän kaikkea yleisesti mun elämään liittyvää. Mutta tarkkana silti kuin porkkana, ylläreitä luvassa.


Nimesin blogin hassunhauskasti tuttuun tyyliin "Bands, wonderlands", ja pitihän sinne tietysti iskeä se ah-niin-virallinen "photography"kin. Kuulostaa tietysti aivan kauhean ammattimaiselta, mutta olkoon. Katsotaan, jaksanko lisäillä vanhat kuvasetit tuonne vai tyydynkö vain aloittamaan puhtaalta pöydältä. 

Tervetuloa siis tutkimaan, millaisia bändifiilistelyjä tän vuoden aikana koetaan! Lana Del Rey ainakin näyttäisi saapuvan esittelemään turbohuuliaan Hartwalliin kesäkuun alussa, sinne olisi päästävä.

Täältä se löytyy, hui! BANDS, WONDERLANDS!

ps. Blogin ulkoasun vääntäminen on aina aikamoisen pepusta, niin oli tälläkin kertaa. Mun HTML-taidot (öö niin siis mitkä?) ei oo kummoisetkaan, joten yksinkertaisetkin jutut tuntuu helposti ihan heprealta. Olisi kai sittenkin kannattanut olla hereillä puuduttavaakin puuduttavimmilla atk-tunneilla. Parin tunnin turhautumisen jälkeen ollaan kuitenkin jo voiton puolella, mutta silti argh! Tarvitsen tukihenkilön! Mitä nuo hirveät heittovarjot ja väärät fontit on? Jälleen näitä first world problemseja, mutta toivottavasti pääsen vielä jossain vaiheessa paremmin jyvälle tietotekniikan ihmemaailmasta, visuaalista silmää tökkii inhottavasti tuommoiset epäkohdat.

Ei kommentteja: