perjantai 10. tammikuuta 2014

The night is the right time.

Istuin eilen ystävän uudessa pikkuruisessa asunnossa Taka-Töölössä ja join viiniä. Talo oli kääritty kokovartalovaippaan julkisivuremontin takia ja sälekaihtimien välistä näkyi vain harmaata muovia, mutta meillä oli oikein mainio ilta. Puhuttiin elokuvista, syötiin ruisleipää, muisteltiin menneitä ja juteltiin tulevaisuudesta. Ystävä oli vähän hämmästynyt, kun kerroin innoissani siitä, mitä aion tänä keväänä tehdä. Kerron teillekin vähän myöhemmin.


Halusin näyttää teille, mitä materiaa olen viime aikoina haalinut itselleni. Kuten viime postauksessa mainitsin, vaatekauppojen antimet eivät tällä hetkellä oikein kolahda allekirjoittaneeseen. Sen sijaan olen tehnyt pieniä, tarpeellisia ostoksia. Juuri sopivia kevätlukukauden alkua ajatellen, keksin jokaiselle välittömästi käyttöä eikä yksinkään näistä tule unohtumaan kaapin pohjalle.

- Happy Socksin sukat! Näitä kuolasin jo alkusyksystä, mutta sitten typerä järjen ääni päässäni sanoi, etten tarvitse 8 euron sukkaparia, vaikka siinä olisi lempparivärit ja kuinka kiva kuosi tahansa. No, karkoitin järjen ääneen joulun jälkeen ja tadaa, nyt ne ovat minun! Sukat ovat jo saaneet lempinimen "draamasukat", koska hiippailen ne jalassa aina draamatunneilla.     

- Muhkea villahuivi Vilasta. Okei, se on tavallaan vaateostos, niin kuin sukatkin, mutta ei kuitenkaan "vaate". Ihastuin huiviin ensisilmäyksellä, se on lämmin ja harmaa on juuri oikean sävyinen harmaa.

- Nivean meikinpoistoaine ja Maybellinen Dream Fresh BB -voide. Pakollisia hankintoja, kun edelliset ovat loppu. Naama on saatava edes jonkinlaiseen kuntoon, nyt kun loman jälkeen on näyttäydyttävä taas ihmisten ilmoilla.

- Ja Geishaa. -50 %, tarvitseeko enempää edes sanoa.

Ei kommentteja: