sunnuntai 19. tammikuuta 2014

These happy days are yours and mine.

Oon viettänyt toinen toistaan ihanampia päiviä, vuosi 2014 vaikuttaa jo alkunsa perusteella kerrassaan mahtavalta. Oon innostunut kokkailemaan paljon kasvisruokaa, huolehtinut riittävistä yöunista ja lakannut stressaamasta turhista asioista. Hymyilen enemmän kuin varmaan koko viime syksynä yhteensä.


Torstaina kävin E:n ja kavereiden kanssa katsomassa The Wolf of Wallstreetin, josta en tiennyt oikeastaan mitään muuta kuin sen, että pääosassa on Leonardo DiCaprio. Kannattaa näköjään lähteä ennakkoluulottomasti leffaan; reilut kolme tuntia hurahti kuin siivillä, vaikka olinkin etukäteen pelännyt leffan kestoa olemattoman seurapiirirakkoni takia. En oo varmaan koskaan nauranut elokuvissa niin paljon kuin mitä nauroin nyt, kaoottisesta huumehörhöilystä totaaliseen tragediaan etenevä juoni oli niin huikeasti rakennettu. Välillä tosin mietin, pitäisikö tapahtumille itkeä vai nauraa, mutta nauru oli spontaani reaktio. Älyttömän hyvä leffa, suosittelen lämpimästi!  

Perjantaina istuin vaihtamassa kuulumisia ystävän kanssa Kallion pikkubaareissa, joista ilta jatkui vielä Kuudennelle linjalle. Olin vähän väsynyt eikä tanssijalkaakaan oikein vipattanut, joten lähdin jo puolen yön jälkeen ihan tyytyväisenä kotiin nukkumaan. Ratkaisu oli kaikin puolin hyvä, seuraavana aamuna mun kämppään saapui nimittäin sisustussuunnittelija, joka tuli mittailemaan seinien pituuksia ja kaappien syvyyksiä tulevaisuudessa häämöttävää keittiöremppaa varten. Sisustussuunnittelija oli juuri sellainen touhukas ja värikäs persoona kuin olin kuvitellutkin, ei tosin niin ärsyttävä ja teennäinen kuin useimmat television sisustusohjelmissa hörhöilevistä sisustajista tuntuvat olevan. Odotan uutta keittiötä innolla, nykyinen keittokomero on söpö mutta auttamattoman ahdas ja antiikkinen. 

Ja tänään päätettiin lähteä kaveriporukalla viettämään sunnuntaipäivää Jumbossa. Naurettiin paljon ja syötiin hyvin, Amarillon kanasalaatti on herkkua. Muiden lähdettyä jäin vielä tekemään pienen shoppailukierroksen itsekseni, ja voi mitä löytöjä teinkään! Onneksi lähes kaikki saamani joululahjarahat olivat vielä tuhlaamatta, joten sallin itselleni muutaman heräteostoksen. Niistä lisää myöhemmin, nyt jatkan iltaa vielä erään suhteellisen puuduttavan tenttimateriaalin ja jäätelökulhollisen kanssa! 

Ei kommentteja: