sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

It's a beautiful day, don't let it get away.

Onnistunut vapaapäivä starttaa banaanipannukakuilla ja tuoreilla marjoilla, jatkuu huolettomalla pyörälenkillä Töölönlahden ympäri ja päättyy Reino Nordinin ja Bongo Rockin keikkaan Siltasessa.


Aamupala oli ihanan ällömakea ja niin taidettiin olla mekin E:n kanssa, kun kömmittiin pois sängystä vasta myöhään iltapäivällä. Oon aikaisemminkin tehnyt banaanipannaria, mutta tällä kertaa koostumus oli täydellinen. Oi onnea! Onnea on myös pakastin täynnä mustikoita ja vadelmia, ja aamu täynnä suukkoja ja halauksia. Myöhemmin kävin ajelemassa rakkaalla Kombi-pyörälläni pitkin hiekkateitä ja nostin alamäissä jalat pois polkimilta. Tuuli pörrötti tukkaa ja ilma tuntui hiostavalta iholla, taivas näytti siltä että voisi puhjeta äkilliseen myrskyyn mutta taisi vain pelotella. 


Illalla mulla oli päällä pelkkää mustaa ja kultaa, E sanoi että näytän viinilasini kanssa oikein söpispahikselta ja otin arvonimen "Lady in Black" nauraen vastaan. Mentiin Siltaseen jo aikaisin yhdeksän maissa, paikka täyttyisi kuulemma vauhdilla ja sen jälkeen olisi turha yrittää löytää istumatilaa. Kuinkas sitten kävikään; keikan alkua saatiin odotella reilut kolme tuntia ja sittenkin varsinainen keikkafiilis puuttui; kyseessä taisivat tällä kertaa olla koko yön kestävät "kotibileet". Siltasen olohuonemaisessa ympäristössä oli toki mukavan rentoa viettää iltaa, mutta väsymys ja nälkä alkoivat kolkutella jo puolen yön maissa. Kun muut alkoivat joraamaan Reinon johdolla, me istuttiin upottavan pehmeässä nahkasohvassa ja seurattiin netin kautta Brasilian ja Hollannin välistä pronssiottelua. Yritettiin soluttautua tanssilattialle, mutta melko pian löydettiin itsemme Helsinginkadulta syömästä jättiläismäistä katkarapupizzaa. 


Kun sitten kotiin päästyä makoiltiin sängyllä ja kuunneltiin yhtä hyvää soittolistaa juuri ennen nukahtamista, ajattelin, että oonpa kyllä ihan tajuttoman onnellinen. Helsinki on kaunis kesällä, mulla on ympärillä rakkautta ja elämä tuntuu rullaavan raiteillaan. Mulla soi päässä Empire of the Sunin biisi We Are the People; "We are the people that rule the world, a force running in every boy and girl. We lived an adventure, love in the summer."

Ei kommentteja: