tiistai 8. heinäkuuta 2014

Wore my feelings on my sleeveless.


Kesän ensimmäinen palkkakuitti tipahti tänään postiluukusta ja enkös vain ollut heti saman tien palkitsemassa itseäni. Tän palkitsemisen pitää ehkä vähitellen loppua, tai ainakin vähentyä. En tarvitsisi varsinaisesti kovinkaan paljon mitään uutta, mutta satun haluamaan säännöllisesti kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä. Tilille ilmestynyt palkka sai aikaan sen, että hankin itselleni ei-niin-tarpeellisen mutta ah-niin-ihanan festarihupparin.

Hihaton hupparipusakka on peräisin JC:n alennusmyynnistä, tosin se taisi olla suunnilleen ainoa vaate koko kaupassa, joka ei ollut alennuksessa. Hintalapussa lukee "Crocker Festival Edition", joten ristin ostokseni saman tien festarihuppariksi. Pusakka on rento ja erityisen kiva avonaisena, se on juuri sopivan ronski viileisiin iltoihin ja silti kevyt ja hengittävä. Minulle riitti ihme kyllä kooksi XS, sekin tuntui mukavan väljältä. Kuvassa festarihuppari on mätsätty Ruisrockista mukaan tarttuneen Studio Killers -hihattoman kanssa, täydellisen toimiva kombo!


Lämpimässä säässä on se haittapuoli, että vaatteiden vähentyessä myös taskut yleensä vähenevät. Tykkään kantaa puolta omaisuuttani mukana taskuissani ja vetoketjulliset taskut ovat aina vaatteessa suuri plussa. Tässä pusakassa on taskut, vieläpä vetoketjulliset taskut, mutta silti sitä voi pitää päällä läkähtymättä lämpöön! Taidan alkaa pitää tuota luottovaatteenani näinä polttavina hellepäivinä, tälle viikolle on lupailtu päälle 25+ astetta sunnuntaihin asti.

Ei kommentteja: