maanantai 9. kesäkuuta 2014

Omistaminen merkitsee huolia ja matkalaukkuja.

Nää kesälomapäivät ajaa miun pankkitilin pian tuhoon ja turmioon, mutta ajakoon. Ei kai raha ilahduta ketään pankkiholvien kätköissä? Kävin tänään pyörähtämässä kaupungilla ja löysin älyttömän monta älyttömän kivaa juttua, eikä se tilitilannekaan sen jäljiltä nyt niin hirveän lohduton ole. Takaisin tullessa teki ihan mieli hypellä bussipysäkiltä kotiovelle, kun olkapäällä keikkui kassillinen löytöjä. Kaikille on välitöntä käyttöä, en sortunut yhteenkään heräteostokseen ja tulin hirveän onnelliseksi. Siinä on jo kunnolla vastinetta lompakosta haihtuneelle parillekympille, terveisin piilomaterialisti.

1. Ostin Tigerista kivan pinon leipälautasia, voisi sanoa että viimeinkin! Oon syönyt neljän vuoden ajan niiltä samoilta nuhjuisilta lautasilta, jotka tuotiin kesämökiltä mun ensimmäisiksi "hätäapuastioiksi" silloin, kun muutin omilleni. Eipä ole sen jälkeen juurikaan näkynyt uusia astioita tässä kämpässä.... Sitä paitsi kalakuosi on hauska!

2. Oon vähän nirso ostamaan uusia pyyhkeitä ennen kuin vanhat purkautuvat käyttökelvottomiksi tai eivät enää puhdistu pesukoneessa. Ajattelin lopettaa nirsoilun. Kyllä ihmisellä pitää olla kunnollisia pyyhekitä. H&M Home oli vähän paha paikka, innostuin hipelöimään siellä vähän sitä sun tätä ja nyt suunnittelen jo kohtalaisen massiivisen tilauksen tekemistä verkkokaupan kautta, ups.

3. En tiedä, miten Tigerissa tuntuu aina osuvan silmään jotain kivaa. Sehän on vähän niin kuin Tiimarin korvike, tosin tarjonta on aika lailla laajempi. Sieltä hyllyjen keskeltä bongasin pienet söpöt maustesirottimet, jotka näyttävät ihan maitotölkeiltä. 

4.Tuota kangaskassia oon kuolannut jo pitkän aikaa, ja aina välillä se on tullut vastaan kaupungilla jonkun olalla keikkumassa. En ole onnistunut jäljittämään sitä, ennen kuin nyt! Sekin on Tigerista, hups. Ihan paras, tuosta tulee ehdottomasti vakiokassini.

Näiden lisäksi löytyi pari muutakin juttua, mm. alennusrekissä pyörinyt pääkallopaita ja sydämenmuotoinen vaatekoukku. Niistä ehkä lisää myöhemmin!   

Ei kommentteja: