sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Pony painting.

Nyt kun olen päässyt maalaamisen makuun ja pohjakankaat loppuivat kesken, päätin tarttua vähän erilaiseen maalausprojektiin. Mun ikkunalaudalla on majaillut jo useamman vuoden ajan kolme My Little Ponya, jotka tarttuivat mukaani joltain satunnaiselta kirpparikierrokselta. Ponit ovat olleet kovin nuhjuisia ja takkuisia, joten ajattelin toteuttaa niille pienen muodonmuutoksen. Flat to Fab 2014, tai jotain sinne päin.


Takkutukat (tai pitäisikö sanoa harjat, hevosiahan nuo ovat?) olivat niin onnettomassa kunnossa, että nappasin sakset käteen ja aloin leikkiä parturikampaajaa. Tuli ihan mieleen ne ajat, kun pikkutyttönä yritti toteuttaa Barbielle uutta muotitukkaa ja tuli vahingossa kynineeksi tälle irokeesin. Operaationi jäljiltä kaljut ponit näyttivät nimittäin melko lohduttomilta. Kauneusleikkaus todellakin. Sitten tartuin lipastonlaatikosta löytämääni pienoismallimaaliin ja maalasin kaksi ponia valkoisella ja yhden mustalla. Hepat piristyivät heti, eivätkä oudot takapuolimerkinnätkään enää alentaneet niiden arvoa.

Sillä aikaa kun viimeinen maalikerros kuivuu, suunnittelen kolmikolle vielä viimeistä silausta; mustan ja valkoisen ponin jälkikasvun on totta kai oltava mustavalkoinen, raidallinen seepra!

Ei kommentteja: